Zuides-West, Zuidlaren

“We hopen dat minstens vijf procent van de huishoudens íets gaat doen”

Meld je ook aan

Zuides-West

47 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

De energievoorziening en hoe we daarmee omgaan, leeft in ons dorp. Ook wij ondervinden de gevolgen van de gaswinning. De indruk bestaat dat de overlast hoorbaar en voelbaar toeneemt. Alleen al daarom is energie besparen een goed idee. Hoe minder fossiele brandstoffen we nodig hebben, hoe minder we gebruik hoeven te maken van de winputten in onze omgeving. Daarom willen wij, Fer Harleman, Jan Datema, Bart Haan en Alberta Assies, in Zuidlaren een impuls geven aan energiebesparing. Te beginnen in Zuides-West. Doe je mee?

Onze actie

 • Speur de energieslurper
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?