Zuiderburen-Hempens, Leeuwarden

“We willen de wereld een beetje beter achterlaten voor onze kinderen”

Meld je ook aan

Zuiderburen-Hempens

35 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Zuiderburen is het goed wonen. Maar de gevolgen van de klimaatverandering zijn ook bij ons merkbaar. Het weer verandert en de kranten staan vol nieuws over natuurrampen. Wij, Simon Spiekhout, Sybren Bruning en Wim Paauw, willen aan onze kinderen een mooie wereld nalaten. En samen met de buurt bijdragen aan een beter milieu. Door energiebesparing en schone energie. Doe mee!

Onze actie

  • aanbieding zonnepanelen "winstuitjewoning.nl"

21 november 20.00 uur. Ben jij er bij?

Laat ons weten welke energiebesparende maatregelen jij zou willen oppakken in de buurt en vul de vragenlijst in! Samen met de gemeente Leeuwarden willen wij er met onze buurtbewoners voor zorgen dat Zuiderburen een mooie buurt blijft. Kom dus naar de bijeenkomst over zonne-energie en isolatie. We beginnen om 20.00 uur in Doarpshûs De Bining. Iedereen is welkom! Tijdens de bijeenkomst bespreken we de resultaten en vertellen we je nog veel meer over energiebesparen.

Vragenlijst
Buurkracht media 488 240697 w1200

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?