Zoekerveeld, Enter

“Mensen bij elkaar brengen en mogelijkheden laten zien”

Meld je ook aan

Zoekerveeld

28 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“Energie besparen en iets doen voor het milieu, dat willen heel veel mensen. Ook in onze buurt. Maar niet iedereen weet wat er allemaal mogelijk is. Daar willen wij, Johan Averdijk en Tonnie Kroeze, verandering in brengen. De gemeente heeft ons opgeleid tot wooncoach, noabers die kosteloos deskundig advies geven over hoe je je huis kunt verduurzamen. We willen mensen bij elkaar brengen en in actie komen. Samen kunnen we een vuist maken. Blijf op de hoogte van onze activiteiten en meld je vrijblijvend aan.”

Onze actie

  • Uitnodiging Buurtbijeenkomst

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?