Op de hoogte blijven van de acties van jouw buurtgenoten? Meld je aan. Het is simpel, gratis en vrijblijvend.

8 buren

doen mee!

8 buren

doen mee!

Kom op woensdag 23 mei naar Huize Bareveld!

In Wijkbareveld is het goed wonen. Maar onze huizen zijn vaak niet of nauwelijks geïsoleerd. Met energiebesparende maatregelen als dak-of spouwmuurisolatie of isolatieglas kan de energierekening flink omlaag. Maar ook met zonne-energie valt genoeg winst te behalen. Voor zowel onze portemonnee als voor het milieu. Wij willen hier samen met jullie mee aan de slag. Samen is het makkelijker en goedkoper. Doe je met ons mee?
Kom op woensdag 23 mei om 19.30 uur naar Huize Bareveld

Berichten uit de buurt

Bekijk alle berichten

Han Landsbergen

Vooraankondiging:
Woensdag 23 mei 2018 is er buurtbijeenkomst voor bewoners en bedrijven in de Wijk Bareveld over gezamenlijke acties voor energiebesparing.
In de grote zaal van Huize Bareveld, Bareveld 1, 9512 SB Nieuwediep.
Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang 20.00 uur.
Vrije toegang voor iedereen in de Wijk Bareveld.

Het Buurkrachtteam

Han Landsbergen

Vandaag 13 maart 2018 in het Dagblad van het Noorden. Paul Joosten heeft het over Wildervank, maar meer precies moet dat zijn: Wijk Bareveld in Wildervank. Maar dat zal binnenkort nog wel duidelijk worden.

"DvhN 13 maart 2018 , pag. 24
Buurkracht barst van ideeën over energie
ZUIDWENDING
Investeren in duurzame energie en besparen op de eigen energierekening. Inwoners van Wildervank en Buitenwoel hebben belangstelling om een Buurkrachtteam op te zetten.
Het energiebesparend werk van Buurkrachtteam OmmelanderwijkZuidwending valt elders in Veendam in de smaak. ,,Inwoners van Buitenwoel en Wildervank kijken mee hoe wij het doen’’, zegt Paul Joosten uit Zuidwending. Van de 110 huishoudens in Ommelanderwijk
en Zuidwending staan 70 op de lijst van Buurkracht. In de provincie zijn veertig groepen actief, mensen die samen energie besparen. ,,We barsten van de ideeën’’,zegt Joosten.,,We zijnin gesprek met Pekela Duurzaam. We inventariseren welke boerenschuren geschikt zijn voor het plaatsen van zonnepanelen. En morgenavond houden we met het Energieloket van de gemeente in het buurthuis in Zuidwending een energiemarkt waar mensen tips krijgen en informatie over subsidies en regelingen."

Buurkracht wkewuew iuf
Slim energie besparen doe je samen!
Jullie buurtteamLees meer over ons