Westeremden

“Een energieneutraal dorp in 2025, dat is onze stip op de horizon”

Meld je ook aan

Westeremden

28 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Westeremden is een van de mooiste dorpjes van Groningen met weidse uitzichten over het platteland. Dat willen we graag zo houden. Bewoners vinden ook duurzaamheid een belangrijk thema voor de toekomst van het dorp. Wij, Jan-Willem Brontsema, Margriet Ripke, Tineke Roorda, Roelof Hupkes en Marja Elema van de werkgroep Wonen en Duurzaamheid, willen daarom werk maken van samen energie besparen. En zorgen dat we straks onze woningen niet alleen versterken, maar ook energiezuiniger maken. Doe je mee?

Onze actie

  • Persoonlijk energieadvies Woning

Ook een persoonlijk energieadvies?

Wat er per woning kan en moet gebeuren, loopt net zo ver uiteen als de huizen zelf. Daarom heeft de werkgroep Wonen en Duurzaamheid geregeld dat iedereen in Westeremden extra voordelig een professioneel energieadvies op maat kan krijgen. Dankzij subsidie van de provincie betalen dorpsgenoten nu maar € 60,-. Een aantal bezoekers van de informatiebijeenkomst  heeft zich al aangemeld. Wie dat ook wil, kan bij de leden van de werkgroep terecht, bijvoorbeeld via onze buurtpagina of door een email te sturen. 

Buurkracht buurkracht westeremden

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?