Welberg

“Eens kijken of we de fanfare mee kunnen krijgen; er is nog zat te doen!”

Meld je ook aan

Welberg

3 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Welberg is een gezellig dorp. Het ligt in Brabant dus als de wind uit de goede hoek komt, is het al tijd voor een feestje. We hebben een actieve buurtvereniging en een bloeiend verenigingsleven. Waarom zouden we dan ook niet samen energie besparen? Er is op dat vlak nog genoeg winst te halen en veel dorpsgenoten zijn geïnteresseerd in onder meer zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Wij, Edgar Peperkamp, Frans van Dijk, Jaap Strijker en Jan Oostvogels, nemen alvast het voortouw. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?