Op de hoogte blijven van de acties van jouw buurtgenoten? Meld je aan. Het is simpel, gratis en vrijblijvend.

13 buren

doen mee!

13 buren

doen mee!

Berichten uit de buurt

Bekijk alle berichten

Albert Pols

Doe de Zonnescan!
Wilt u weten of uw dak geschikt is voor zonnepanelen? En woont u in de provincie Noord-Brabant? Maak dan gebruik van de Zonnescan Brabant, een initiatief van de provincie Noord-Brabant.

Ga naar www.zonnescanbrabant.nl en zoek op de digitale kaart uw adres op. Vervolgens krijgt u informatie over de hoeveelheid energie die zonnepanelen op uw dak kunnen opwekken, de kosten van zonnepanelen en hoeveel geld u kunt besparen op de energierekening. Zonnescan Brabant is de eerste online tool die de voordelen van zonnepanelen voor de gehele provincie in kaart brengt.

Albert Pols

Albert Pols

WAT ZIJN WARMTEBEELDEN?
Warmtebeelden zijn afbeeldingen die met een speciale infraroodcamera zijn gemaakt. Ze laten het verschil zien tussen warme en koude oppervlakken. Hoe roder, hoe warmer. Met zulke beelden van je huis zie je dus meteen welke delen van je huis betere isolatie kunnen gebruiken.
Een woning kan in korte tijd in kaart worden gebracht met behulp van een 360-graden panoramavideo. Hierin worden videobeeld en infraroodbeeld gecombineerd. Daarna is het heel eenvoudig om te bepalen waar de grootste warmte verliezen zitten.
Voor meer informatie kun je altijd benaderen.

Albert Pols