Vogel- en Bloemenbuurt, Paterswolde

“We kunnen stapsgewijs aan de slag gaan om ons energieverbruik terug te dringen”

Meld je ook aan

Vogel- en Bloemenbuurt

46 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

De huizen in de Vogel- en Bloemenbuurt zijn gebouwd rond 1970, dus niet duurzaam. Sindsdien is er wel een en ander geïsoleerd, maar er is nog veel energiewinst te halen. Maar waar begin je? Daar kunnen we elkaar bij helpen. Wij, Johan Sagel, Michel Boer, Paul Steenbergen en Ewout Brunt, willen hier samen met onze buurtgenoten werk van maken. Als we ons goed laten informeren over de mogelijkheden, is het een kleine stap om in actie te komen.

Onze 2 acties

  • gezamenlijke actie zonnepanelen
  • werkgroep vormen om thema's aan te pakken

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?