Sweensplein en omgeving, Rijen

"Samen energie en geld besparen!"

Meld je ook aan

Sweensplein en omgeving

32 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Op het Sweensplein en in de straten daaromheen hebben bijna alle woningen het voorlopige energielabel G gekregen. Dat betekent: onze huizen zijn zo lek als een mandje. Veel bewoners hebben wel maatregelen genomen, maar er is nog veel energiewinst te halen. Tijd om in actie te komen vinden wij. En wij zijn: Arjan Broers, Kendra van der Spek en Marie-Louise Elias. Betrokken buurtbewoners en/of actieve leden van Energiecoöperatie Gilze-Rijen. Doe je met ons mee? Meld je vrijblijvend aan en we houden je op de hoogte van onze acties en activiteiten.

Lees hier meer over in onze flyer.

Onze 3 acties

  • Buurauto
  • Spouwmuur isolatie
  • Zonnepanelen

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?