Stevensbeek

"Bij het begin beginnen en vooral: in actie komen en stappen maken"

Meld je ook aan

Stevensbeek

27 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Een van de bijzondere eigenschappen van Stevensbeek is de gastvrijheid: iedereen is welkom en we doen veel samen. Waarom gaan we dan ook niet samen energie besparen? In onze huizen, zeker die uit de jaren 50 tot 70, is heel wat energiewinst te halen. En veel bewoners willen wel iets doen, maar zien door de bomen het bos niet. Wij, Rudi van der Cruijsen, Leo Linders en Rob Slootmans van de werkgroep Duurzaam Stevensbeek, willen de drempels wegnemen en met zo veel mogelijk dorpsgenoten actie ondernemen. Van isolatie tot zonnepanelen. Doe mee!

 

Nu met enorme korting onze woning laten isoleren!

Normaal is de richtprijs voor isolatie rond € 20,- per vierkante meter; wij zitten met de offertes die we binnen hebben, nu al bijna 30 procent lager. We roepen alle dorpsgenoten die serieus geïnteresseerd zijn in isolatie, op om dat voor 5 december aan ons te laten weten. Wij gaan dan op basis van het aantal aanmeldingen opnieuw met de leveranciers om de tafel. Zodat we in januari een enorm mooie actie kunnen lanceren.

Heb je de vragenlijst nog niet ingevuld? Dan kan nog tot 15 december.

Vragenlijst
Buurkracht foto voor bij tekst

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?