Iedereen aan de zonnepanelen in Staphorst-Noord

07 maart 2018

Avond over collectief inkopen op 13 maart
Het onderwerp energiebesparing en eigen opwek leeft steeds meer in Staphorst-Noord. Albert Wielink, Huib Moelker, Piet Maes, Aad van der Klaauw en Jan Hoxe, willen als Buurkracht-buurtteam met zo veel mogelijk buurtgenoten gezamenlijke acties oppakken. Nu de lente voor de deur staat hebben zij de pijlen gericht op zonnepanelen. Op dinsdag 13 maart organiseren zij een bijeenkomst over collectief inkopen, om 19.30 uur in Het Dienstencentrum. Inmiddels hebben al 30 bewoners aangegeven interesse te hebben in de aanschaf van panelen.

Buurkracht buurkracht staphorst5549rp
Het buurtteam van Staphorst-Noord

Tijdens deze bijeenkomst geeft het buurtteam meer informatie over zonnepanelen, waar je op moet letten bij aankoop en hoe het precies werkt bij collectief inkopen. Er is ook een leverancier aanwezig met en concreet aanbod. Huib Moelker: “We weten in ieder geval zeker dat hoe meer buren meedoen, des te lager de prijs! Dus we hopen op een grote opkomst.” Tijdens de avond is er ook een mogelijkheid om een offerte aan te vragen, afgestemd op de persoonlijke situatie.

Meer informatie

Alle inwoners van Staphorst-Noord kunnen deelnemen. Aanmelden voor de bijeenkomst kan via buurkracht.nl/staphorst-noord of via een mail. Inwoners van de regio die niet in Staphorst-Noord wonen en ook samen in hun dorp of buurt energie willen besparen, kunnen contact opnemen met Alex de Ruiter.

Staphorst-Noord

Speel het gratis energiespel

Een bijeenkomst bij jou in de buurt?

Staphorst-Noord