Op de hoogte blijven van de acties van jouw buurtgenoten? Meld je aan. Het is simpel, gratis en vrijblijvend.

49 buren

doen mee!

3.400 euro

per jaar bespaard

2 huishoudens

gecompenseerd voor hun CO2 uitstoot

16.998 kWh stroom

per jaar bespaard

49 buren

doen mee!

Berichten uit de buurt

Bekijk alle berichten

Jeroen Smulders

Maandag 30 januari wordt het mysterie van de trekkastjes in onze wijk opgelost. Door middel van een energie les op KBS de Westhoek zal duidelijk worden hoe het kastje werkt. Na de les krijgen de kinderen een werkblad mee waarmee ze iets leuks kunnen winnen. Inleveren kan bij het Slotjes-West buurtteam.

Interesse in energie besparen, geld verdienen en duurzaamheid? Inwoners van Slotjes-West die samen energiebesparende maatregelen willen nemen en bijvoorbeeld al nadenken over het plaatsen van zonnepanelen of isolatie kunnen contact opnemen met het buurtteam. Zij zoeken nog enthousiaste buurtgenoten die hen helpen hun plannen te realiseren. Het buurtteam krijgt hulp van Buurkracht. Net als de Kastelenbuurt uit Oosterhout waar buurtbewoners samen inmiddels bijna € 17.000,- per jaar besparen op hun energierekening.

Enthousiaste buurtbewoners kunnen zich melden via de website waar je nu bent of via mail. Woon je in Oosterhout, maar niet in Slotjes-West of de Kastelenbuurt en wil je ook in jouw buurt energie besparen? Neem dan contact op met Steve Duzanson van Buurkracht.

Charles Pfeifle

Zaterdag 19 november Energiemarkt in De Bussel

Beste buurtgenoot,

De winter staat voor de deur en we gunnen iedereen in onze buurt een lekker warm huis en een lage energierekening. Met goede isolatie verhoog je het wooncomfort en verlaag je je energierekening. Interesse? Kom zaterdag 19 november van 10.00 tot 16.00 uur naar onze Energiemarkt in Theater De Bussel, dan vertellen ze je daar alles over.

Voor meer informatie kijk op energiemarktoosterhout.nl of oosterhoutnieuweenergie.nl.