Sint Agatha

"Samen sterk in Sint Agatha"

Meld je ook aan

Sint Agatha

26 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Sint Agatha doen we al veel samen: van voetballen tot carnaval vieren en muziek maken. We hebben zelfs samen een gemeenschapshuis opgericht, De Agaath. Waarom dan niet ook samen energie gaan besparen? Wij, Willy Thijssen, Harrie Cuppen, Marjon Hermanussen en Rinus van Tiel willen samen  zo veel mogelijk dorpsgenoten bij de verduurzaming van ons dorp betrekken. Doe je mee?

Lees meer in onze flyer.

Onze actie

 • energieslurpers opsporen
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?