Sinselveld-Oudzuid, Venlo

"Zorg voor de aarde, zorg voor elkaar"

Meld je ook aan
Kom 25 januari 2018 naar de buurtbijeenkomst
Naar uitnodiging

Sinselveld-Oudzuid

6 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Sinselveld-Oudzuid begint het al aardig te kriebelen: de belangstelling voor zelf duurzame energie opwekken en energie besparen neemt toe. Wij, Paul Klein Tuente en Marianne Dekkers, willen dat vuurtje nog verder opporren. En samen met zo veel mogelijk buurtgenoten proberen onze aantrekkelijke wijk verder te verduurzamen. Goed voor de aarde, goed voor de portemonnee en nog goed voor de sociale binding ook. Doe mee!

Samen aan de slag

Voordat we aan de slag gaan, willen we eerst inventariseren wat er in onze buurt leeft en waar jullie behoefte aan hebben. Je ontvangt een brief met een vragenlijst. Je kunt deze inleveren voor 17 decemer op Sinselveldstraat 34. Wij komen ook in de week van 11 december langs om het op te halen, dus als je de vragenlijst dan klaar hebt liggen dan nemen we het meteen mee. Vul je het liever digitaal in, dan kan dat hier. Alvast dank!

Vragenlijst
Buurkracht buurkracht sinselveld 1

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?