Schrijverskwartier, Oss

"Samen energie besparen is makkelijker dan alleen"

Meld je ook aan

Schrijverskwartier

34 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Woningbouwvereniging Brabant Wonen gaat in onze buurt een flink aantal huurwoningen renoveren. Daarbij krijgen ze bijvoorbeeld dubbel glas en isolatie. Een goed moment om in de hele buurt het energiebewustzijn naar een hoger plan te tillen, te beginnen in de Potgieterstraat, de Da Costastraat en de Tollensstraat. Daar gaan wij, Gertruud Verbruggen, Anne-Marie de Man, Eric Lankreijer en Bert Cardol, werk van maken. Want wij denken dat er nog veel winst te halen valt. Voor het milieu en voor onze portemonnee. Doe je mee?

Lees meer in onze flyer.

Onze 4 acties

 • HR++ glas door firma Langenhuijzen
 • energiebespaarkoffer
 • spouwmuur/dak isolatie door Isolatie.com
 • wie gaat dat betalen
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?