Sauwerd-Wetsinge

“Stap voor stap naar een energieneutraal dorp”

Meld je ook aan
Kom 01 november 2017 naar de buurtbijeenkomst
Naar uitnodiging

Sauwerd-Wetsinge

61 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Sauwerd-Wetsinge kijken we naar de toekomst. Hoe willen we dat ons dorp zich ontwikkelt? Vanuit de vereniging Dorpsbelangen hebben we verschillende thema’s aangewezen die sterk leven. Een daarvan is duurzaamheid en energie. Wij, Bart van der Kolk, Els Fink, Geert Mollema, Wridzer Datema en Alfred Huinder, nemen het voortouw om daar in Sauwerd-Wetsinge mee aan de slag te gaan. Op basis van wat bewoners willen en wat er kan. Zo hopen we ons dorp stap voor stap te verduurzamen en liefst energieneutraal te maken. Doe je mee? Meld je dan vrijblijvend aan om op de hoogte te blijven.

Lees meer in onze flyer.

Onze 2 acties

  • Inzicht in je gas en stroomverbruik? Dat kan nu heel makkelijk
  • Samen gezamenlijk energieopwekken

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan. Ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?