Ruinerwold

"Wat je niet verbruikt, hoef je ook niet te betalen"

Meld je ook aan

Ruinerwold

45 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Als er in Ruinerwold iets op poten gezet wordt, of het nou een schoolreünie is, een oldtimerdag of een glasvezelproject, dan zijn er altijd vrijwilligers genoeg te vinden. Het is een actief dorp. Een dorp waar ook nog veel energie te besparen valt. Daar willen wij van Ruinerwold Energie Neutraal (REN) werk van maken. En wij zijn Martin Herskamp, Margriet Meijer, Bert Stummel, Pieter ten Brinke, Wim Lammerts en Tjaard Suringar. We bieden bewoners al de mogelijkheid een kastje te installeren waarop je realtime je energieverbruik kunt volgen. En we hebben nog meer plannen. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?