Rondom de Landfort, Roden

“Slim energie besparen doe je samen”

Meld je ook aan

Rondom de Landfort

6 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Energie besparen is goed voor onze portemonnee en voor het milieu. In Rondom de Landfort hebben veel woningen recent zonnepanelen gekregen. Heb je nog geen zonnepanelen maar zou jij dit samen met je buren willen aanschaffen? Of samen ledlampen of isolatie inkopen? Meld je dan aan. Als er voldoende buren enthousiast zijn dan kunnen we samen aan de slag, bijvoorbeeld met het opvragen van offertes en het enthousiast maken van nog meer buren. Hoe meer mensen mee doen hoe voordeliger het vaak is.

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?