Peterskamplaan, Oldenzaal

"Laten we ons energieverbruik vergelijken en kijken hoe het minder kan"

Meld je ook aan

Peterskamplaan

18 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In de Peterskamplaan wonen veel gezinnen. We hebben allemaal dezelfde soort huizen. En in elke woning is al het nodige verbouwd. Hoe zit het met ons energieverbruik? Door dit met elkaar te vergelijken kunnen we van elkaar leren. En meteen kijken of we het verbruik omlaag kunnen brengen. Dat scheelt ook in de energierekening, want het leven is al duur genoeg. Doe je mee?

Lees hier meer over in onze flyer.

 

Onze 4 acties

  • CV KETEL VERVANGEN.
  • Digitaal energieverbruik lezen met GRATIS energiemanager
  • Meten is weten
  • Slimme meters plaatsen

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?