Pekela-Noord, Oude Pekela

"Wat wij willen? Pekela-Noord naar een hoger duurzaamheidsniveau tillen!"

Meld je ook aan

Pekela-Noord

2 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In het noorden van Oude Pekela zit er beweging in verduurzaming. Het aantal zonnepanelen op de daken is in korte tijd verdubbeld. Wij, Paul Inklaar, Coen Oosterveld en Jan van Greven, bewoners van de buurt én lid van Pekela Duurzaam, zien nog veel meer kansen om Pekela-Noord naar een hoger duurzaamheidsniveau te tillen. Dat is een mooi doel: nuttig voor de samenleving én goed voor de portemonnee. Daar willen we de hele buurt in meenemen. Blijf op de hoogte van onze acties en activiteiten!

Onze 2 acties

  • Offertes Becker Installatie Techniek B.V.
  • Offertes Schreuder/Bouw

Buitenkans voor huiseigenaren in de Burgemeester van Weringstraat

Woon je aan de Burgemeester van Weringstraat? Lees dan vooral verder! Woningcorporatie Acantus gaat dit jaar 6 huurwoningen in jouw straat renoveren en verduurzamen. Samen met Acantus is afgesproken om voor deze verduurzaming een gezamenlijk project te starten. Hierbij kunnen eigenaren van koopwoningen in deze straat meeliften. Als huiseigenaar kun je profiteren van inkoopvoordelen van Acantus door in dezelfde periode ook je woning te verduurzamen. Deze besparing kan oplopen tot enkele honderden euro’s per jaar. Meer weten? Lees de informatiebrief

 

Doe ook mee! Neem contact op met het buurtteam

Buurkracht 1

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?