Op de hoogte blijven van de acties van jouw buurtgenoten? Meld je aan. Het is simpel, gratis en vrijblijvend.

24 buren

doen mee!

24 buren

doen mee!

Welkom op de buurtpagina van Oosterhaar!

De bouw in onze buurt is gevarieerd: van ongeïsoleerde woningen uit de jaren 50 en 50 tot gloednieuwe huurappartementen met warmtepompen en warmte-koudeopslag. Vooral die oudere huizen zijn nog veel energiezuiniger te maken. Als we daar samen de schouders onder zetten, gaat het sneller, makkelijker en kunnen we nog kostenvoordeel halen ook. Wij, Bill Morris, Anco de Vries, Arnold ‘t Hart, Henk Ferwerda, Henk Visser, Johan Verstappen, Lammert Vrieling, Sybren Halsema en Sytse Berkepas, nemen het voortouw. Doe ook mee!

Berichten uit de buurt

Bekijk alle berichten

Jan van den Berg

kan overzichtspagina niet vinden en dus mijn activatiecode niet invoeren
j.v.d.berg-hdy@kpnplanet.nl

Bill Morris

Buurkracht Oosterhaar op Braderie 26 mei

Op de Braderie van 26 mei gaat Buurkracht Oosterhaar zich voor het eerst aan het eigen publiek presenteren. Samen met het Energieloket van de gemeente Haren wordt er zowel een isolatie aanbieding voor nog niet geïsoleerde woningen als een aanbod van gezamenlijke inkoop van warmtepompen, zonneboilers en zonnepanelen gepresenteerd.
Buurkracht is een organisatie opgezet door Enexis, onze netwerkbeheerder, in opdracht van de gemeenten en provincies in het noorden. De doelstelling van Buurkracht is om technisch organisatorisch en administratieve ondersteuning te geven aan lokale groepen van bewoners die elkaar willen helpen energie te besparen. Tot nu toe was er geen actieve groep in Haren dus Buurkracht Oosterhaar heeft de primeur in de gemeente.
Komende winter wil de groep de warmtebeeldcamera van Buurkracht opnieuw reserveren om een twintigtal bewoners die zich op de wachtlijst bevinden alsnog een warmtebeeld scan te bieden.

Buurkracht haren
Elke kubieke meter gas die we kunnen besparen, is waardevol
Jullie buurtteamLees meer over onsMail het buurtteam