Noorderplantsoenbuurt, Groningen

"Samen energie besparen"

Meld je ook aan

Noorderplantsoenbuurt

132 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Energie besparen is goed voor onze portemonnee en voor het milieu. In de Noorderplantsoenbuurt gaan wij, Harry van Ommen, Carla Veldhuis, Nynke van den Bergh, Thomas Wielema en Rein Rosing aan de slag om energiebesparende maatregelen van de grond te krijgen. Blijf op de hoogte van de acties in de buurt en meld je nu vrijblijvend aan. Doe je mee?

 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Energiemarkt Noorderplantsoenbuurt bomvol nuttige informatie voor de bewoners

De Groningse Noorderplantsoenbuurt bruist van de groene en duurzame initiatieven. Wat wordt er georganiseerd en hoe kun je daar als bewoner gebruik van maken? Op 19 januari kreeg de buurt in een gezellig vol café De Bres alles te horen over lopende projecten en de mogelijkheden voor isolatieglas, zonne-energie en groene daken. Omdat de markt al om vijf uur begon, trakteerde de gemeente Groningen op soep met een broodje.

Lees het verslag
Buurkracht noorderplantsoenbuurtbres

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?