Nijeveen

“Ons streven: een energieneutraal dorp in 2025”

Meld je ook aan

Nijeveen

10 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Je kunt rustig stellen dat energiebesparing en eigen energieopwek leeft in Nijeveen. De bereidheid om hierin te investeren is groot. Waar wachten we nog op? Wij, Harry van Dijk, Klaas Jan Bakker, Klaas Brand, Jan van Gijsel, Piet de Graaf, Harmien Nijkamp, Arnold Mulder, Hylco de Boer en Tineke Knorren, van Energie Neutraal Nijeveen maken ons er sterk voor dat Nijeveen in 2025 helemaal zelfvoorzienend is in gas en elektriciteit. Daarvoor zoeken we de samenwerking. Doe jij ook mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.
https://buurkracht.nl/nieuws/test-je-sluipverbruik

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?