Nij Beets

“Besparen begint met weten wat je verbruikt”

Meld je ook aan

Nij Beets

18 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Nij Beets krijgen we samen veel voor elkaar. Samen zorgden we bijvoorbeeld voor de heropening van onze dorpswinkel, dus waarom zouden we ook niet samen de schouders zetten onder energiebesparing? Wij, Sipke Veltman, Sjouke van Houten, Louis Elsenga, René van der Woude en Sietske Dijkstra, nodigen je uit om de besparingskansen in jouw woning te onderzoeken en te benutten. Dat is goed voor het milieu én je portemonnee. Doe je mee?

Vul de vragenlijst in!

Laat ons weten welke energiebesparende maatregelen jij wilt nemen en vul de vragenlijst in! De stip op de horizon is energieneutraal zijn in 2030. We beginnen met energiebesparing, want alle energie die je bespaart, hoef je niet op te wekken. Onze eerste stap daarin is mensen bewust maken van hun energieverbruik. Daarom organiseren we een dorpsbijeenkomst op 10 januari 2018. Iedereen is welkom. Ben je erbij? 

Vragenlijst
Buurkracht qwd

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?