Niehove

“Ook in een beschermd dorpsgezicht kun je veel energie besparen”

Meld je ook aan

Niehove

16 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Onze mooie rode daken zijn een markant kenmerk van ons dorp. Maar je kunt er niet zomaar zonnepanelen op leggen; heel Niehove is beschermd dorpsgezicht en daarvoor gelden strenge regels. Gelukkig zijn er nog genoeg andere manieren om energie te besparen en bij te dragen aan een beter klimaat. Wij, Lammert Top, Harry Schaaphok en Wietse Venekamp, willen daar in Niehove mee aan de slag. En daar zo veel mogelijk bewoners bij betrekken. Doe je mee?

Lees meer in onze flyer.

 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Mooi aanbod zonnepanelen voor Niehove

In de meeste buurten en dorpen leggen bewoners zonnepanelen op hun eigen dak. “Omdat de mooie rode daken in Niehove een markant kenmerk van het dorp zijn, willen en mogen we die natuurlijk niet zomaar volleggen”, vertelt Harry. “Maar er zijn genoeg alternatieven. Door samen te investeren in een groot aantal zonnepanelen die elders worden geplaatst op daken van nabijgelegen boerderijen of in een zonneweide. Om nog dit jaar te kunnen profiteren van zonne-energie hebben we offertes opgevraagd. APSolar uit Hoogezand is als beste uit de bus gekomen." Ook mee doen? Laat het  weten door te mailen naar het buurtteam

Buurkracht zonnepanelen

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?