Midden-Annen, Annen

“Samen dringen we onze energiekosten flink terug en halen we meer comfort in huis”

Meld je ook aan

Midden-Annen

28 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Annen is een gezellig, betrokken, ondernemend dorp. We doen al veel samen. Waarom zouden we dan niet ook samen onze energiekosten terugdringen? Wij, Michelle Mulder, Marnix Ennes en Harko Middel, willen daar in onze jarenzeventigbuurt ‘Midden-Annen’ alvast de schouders onder zetten. Onze huizen zijn niet energiezuinig gebouwd, maar we kunnen ze wel energiezuinig máken. Extra interessant nu je daar ook nog subsidies op kunt krijgen. Doe je mee?

Onze actie

  • Fotomateriaal reclameborden en buurtpagina

31 oktober buurtbijeenkomst met actie isolatie en zonnepanelen

In Midden-Annen staan veel huizen, gebouwd in de jaren zeventig, die vaak niet of slecht geïsoleerd zijn. Met isolatie valt voor veel bewoners energiewinst en geld te verdienen. Maar ook met zonnepanelen is de energierekening flink te verlagen. Buurtteamleden Michelle Mulder en Marnix Ennes zijn hiermee aan de slag gegaan en hebben een mooi isolatie- en zonnepanelenaanbod voor de buurt geregeld. Op 31 oktober presenteren zij dit aanbod en nog veel meer. Iedereen is vanaf 20.00 uur van harte welkom in Ons Dorpshuis (Kruisakkers 36a).

Meer informatie
Buurkracht bijeenkomst midden annen

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?