Op de hoogte blijven van de acties van jouw buurtgenoten? Meld je aan. Het is simpel, gratis en vrijblijvend.

9 buren

doen mee!

1.031 euro

per jaar bespaard

1 huishoudens

gecompenseerd voor hun CO2 uitstoot

1.637 m3 gas

per jaar bespaard

9 buren

doen mee!

1.031 euro

per jaar bespaard

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan. Ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Berichten uit de buurt

Bekijk alle berichten

Jan Hink

Op 10 oktober zal de derde Buurkracht avond gehouden worden in het Dorpshuis. De aandacht is deze keer vooral voor energiezuinige huizen en isolatie.
We gaan op bezoek bij Alfred Rispens en hij laat ons zien wat zij hebben gedaan om onafhankelijk te worden van het gas, met een pelletkachel op de CV.
Op dit moment liggen er ook vier offertes voor spouwmuurisolatie bij de energieadviseur Invent. Invent gaat deze bekijken en beoordelen en stuurt vervolgens een advies, dat op deze avond gepresenteerd zal worden.
Ook zullen we kort aandacht besteden aan de warmtecamera-actie en natuurlijk aan deze buurtpagina.

Jan Hink

ACTIE OP KOMST!
5 april zal een brief vanuit Buurkracht met activatiecode op de mat vallen bij alle huishoudens waar een slimme meter geplaatst is. Met deze code krijgen deze Mensingeweersters inzicht in hun verbruik.
Rond 6 april zullen Korry, Niek, Hennie en Jan de inventarisatiekaarten bij jullie ophalen. We vragen dan nog eens om je aan te melden op de buurtpagina - maar misschien heb je dat al gedaan!
De activatiebrief zal alleen verstuurd worden naar huishoudens waar de slimme meter geplaatst is. Mensen zonder een slimme meter kunnen zich echter ook gewoon aanmelden op de buurtpagina. Zij hebben alleen het inzicht in hun verbruik niet, maar kunnen wel op de hoogte blijven van jullie activiteiten en bij de informatie over besparende maatregelen.

Buurkracht web mensingeweerd
"Samen bijdragen aan de energietransitie"
Jullie buurtteamLees meer over onsMail het buurtteam