Mensingeweer

"Samen bijdragen aan de energietransitie"

Meld je ook aan

Mensingeweer

9 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Onze regio is een bloeiend ontwikkelingsgebied voor zonnepanelen en andere vormen van energie-opwek. Daarbij helpt het dat iedereen die schade heeft door de aardbevingen, aanspraak kan maken op subsidie om de woning te verduurzamen. Laten we dat ook doen. En niet alleen kijken hoe we zelf energie op kunnen wekken, maar ook hoe we minder kunnen verbruiken. Wij, Niek Das, Korry Wester en Jan Hink willen daar in Mensingeweer mee aan de slag. Doe jij ook mee?

Lees meer in onze flyer.

Onze actie

 • Twee weken lang de warmtecamera in het dorp!!!
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan. Ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?