Meerhoven, Eindhoven

“Elkaar leren kennen en samen bijdragen aan de energietransitie”

Meld je ook aan

Meerhoven

150 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Sinds de eerste huizen in 2000 opgeleverd werden, is Meerhoven steeds verder gegroeid. Onze woningen zijn al energiezuinig, maar we kunnen meer doen om onze CO2-uitstoot te beperken. Wij, Inge Kouw, Marjola Ruijten, Stefan van der Eijk, Harry van der Kallen en Kees Verhagen, willen initiatieven die op dit gebied al lopen in de buurt, een extra impuls geven. En daar zo veel mogelijk buurtgenoten bij betrekken, zodat we elkaar meteen beter leren kennen. Doe je mee? En heb je interesse in onze zonnepanelenactie? Lees dan ook de informatie die wij voor jou over zonnepanelen hebben verzameld. Of leen gratis energiemeters om de grootste energievreters in huis op te sporen.

Onze 2 acties

 • Gratis verbruiksmeters lenen - verlengd
 • Zonnepanelen met 040Energie
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Buurtbewoners Meerhoven delen gouden bespaartips

Met welke slimme keuzes kun je besparen op de energierekening? Die vraag stond centraal tijdens de buurtbijeenkomst ‘Grip op energie’ op dinsdag 14 november in Meerhoven. Buurtbewoners bogen zich in kleine groepjes over hun energierekening en wisselden allerlei besparingstips uit. Er was zoveel animo dat het buurtteam heeft besloten de bijeenkomst nog een aantal keer te organiseren. Buurtgenoten die mee willen doen, kunnen dat alvast laten weten via de buurtpagina.

Lees het verslag
Buurkracht grafiek stroomverbruik

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?