Meerhoven, Eindhoven

“Elkaar leren kennen en samen bijdragen aan de energietransitie”

Meld je ook aan

Meerhoven

26 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Sinds de eerste huizen in 2000 opgeleverd werden, is Meerhoven steeds verder gegroeid. Onze woningen zijn al energiezuinig, maar we kunnen meer doen om onze CO2-uitstoot te beperken. Wij, Inge Kouw, Marjola Ruijten, Stefan van der Eijk, Harry van der Kallen en Kees Verhagen, willen initiatieven die op dit gebied al lopen in de buurt, een extra impuls geven. En daar zo veel mogelijk buurtgenoten bij betrekken, zodat we elkaar meteen beter leren kennen. Doe je mee? Door de vragenlijst in te vullen, weten wij waar jij behoefte aan hebt! En interesse in onze zonnepanelenactie? Lees dan ook de informatie die wij voor jou over zonnepanelen hebben verzameld.

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Onze actie

  • Zonnepanelen met 040Energie

Vertel ons wat jouw wensen zijn!

Onze woningen in Meerhoven zijn al behoorlijk energiezuinig gebouwd. Maar wij willen nog duurzamer worden. En jij? Vertel wat je van onze buurt vindt en wat jij in onze buurt of aan jouw wonin zou willen doen. Vul de vragenlijst in. We horen graag!

Lees meer over ons initiatief of onze actiekaart over de zonnepanelenactie.

Vragenlijst
Buurkracht buurkracht meerhoven buurtteam

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?