Mariënheem

"Samen besparen, wie bespaart het meest?"

Meld je ook aan

Mariënheem

68 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Wij organiseren elke week honderd-en-één activiteiten om de leefbaarheid van hun dorp tiptop in orde te houden. Daar hoort ook de zorg voor het milieu bij, vinden wij, Jolanda van der Vegte, Jos Neulen, Erik Nijboer, Jan Reins en Willie Schrijver van de commisie Duurzaam Mariënheem. In 2016 hebben we een besparings­­­competitie voor het hele dorp uitgezet. Zo wordt energie besparen ook nog eens leuk en spannend. Doe je mee?

Lees meer in onze flyer.

Onze 2 acties

  • Energiemeters
  • Zonnepanelen Mariënheem

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?