Made-Zuid, Made

“Samen kunnen we grote slagen maken”

Meld je ook aan

Made-Zuid

24 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Klimaatverandering is voortdurend in het nieuws. En de aandacht voor energie besparen en zelf opwekken neemt in het hele land toe. Toch zijn in onze buurt nog niet veel woningen voorzien van goede isolatie of zonnepanelen. Terwijl we met dat soort maatregelen relatief makkelijk grote slagen kunnen slaan. Wij, Jan-Willem van der Velden, Michel van der Sanden en Louis Dietvorst, willen daar samen met de buurt werk van maken. Het liefst met gezamenlijke acties. Meld je vrijblijvend aan, dan houden we je op de hoogte.

 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Vijf bespaartips voor een warme winter

Comfortabel de winter doorkomen en ook nog eens geld overhouden? Lees hoe dit gemakkelijk kan met slimme aanpassingen en goede gewoontes. En wil je weten hoeveel energie je nu eigenlijk verbruikt? Meld je dan (vrijblijvend) aan en vraag je persoonlijke co

Bespaartips
Buurkracht ansichtkaart met motto

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?