Loppersum

“Als we onze woningen toch gaan versterken, kunnen we meteen ook verduurzamen”

Meld je ook aan
Kom 04 juli 2017 naar de buurtbijeenkomst
Naar uitnodiging

Loppersum

45 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Loppersum zitten we boven op de gasbel. Dat brengt ons zorgen en problemen, maar het biedt ook kansen. Zo zitten we volop in het versterkingsprogramma en ondersteunt de provincie ons om energieneutraal te worden. Laten we van de nood een deugd maken en twee vliegen in één klap slaan. Bijvoorbeeld door niet alleen stalen balken in onze muren aan te brengen, maar meteen ook HR++-glas en glaswol. Wij, Ger van Dam, Helene Mantel en Henriëtte Wieringa willen verduurzaming van Loppersum in een stroomversnelling brengen. Wij werken hierbij nauw samen met LOPEC. Doe je mee?

Onze 3 acties

  • Een voordelige energiescan
  • Energiestekkers lenen om uw verbruik te zien
  • Informatie over koken met inductie of elektrisch koken

Buurtteam ontvangt startsubsidie

Leden van het buurtteam Loppersum namen op 17 mei een cheque voor een bedrag van EUR 2.600,- van het Servicepunt Lokale Energie Voorwaarts in ontvangst.  Het Servicepunt, een  initiatief van de Natuur- en Milieufederatie Groningen en Groninger Dorpen, verstrekt deze startsubsidie aan startende lokale initiatieven. Met het geld zal het buurtteam energiescans voor de bewoners van Loppersum subsidiëren. 

Interesse in een persoonlijk energieadvies voor jouw woning? Houd de buurtpagina in de gaten. Of kom op 4 juli om 19.30 naar de dorpsbijeenkomst in de Raadszaal van het gemeentehuis van Loppersum!

Buurkracht buurkracht   loppersum   buurtteam ontvangt startsubsidie 17052017

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?