Klein Brabant, Vught

"Samen een lager energieverbruik"

Meld je ook aan

Klein Brabant

75 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In onze buurt is het energieverbruik 25% hoger dan het landelijk gemiddelde. Daar willen wij, Rob Borgsteijn en Lex van Rheenen, wat aan doen. Samen met VET Vught en Buurkracht. De eerste maatregelen zijn inmiddels genomen. Maar we willen meer. Doe je mee?

Lees hier meer over onze resultaten.

Bespaartips

Comfortabel de winter doorkomen en ook nog eens geld overhouden? Lees hoe dit gemakkelijk kan met slimme aanpassingen en goede gewoontes. En wil je weten hoeveel energie je nu eigenlijk verbruikt? Meld je dan (vrijblijvend) aan en vraag je persoonlijke code op. 

Onze actie

 • Ecosavers (Energiemeters)
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Laat weten wat jij wilt

Op 25 oktober aanstaande hebben wij een buurtbijeenkomst. We willen graag inventariseren wat er leeft in de buurt en welke energiebesparende maatregelen gewenst zijn. Vul daarom de vragenlijst in om te laten weten wat jij wilt! Met de resultaten gaan wij aan de slag.

Buurkracht mg 3478

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?