IJhorst

“Een besparing van 20 procent in 2020 moet haalbaar zijn”

Meld je ook aan
Kom 28 september 2017 naar de buurtbijeenkomst
Naar uitnodiging

IJhorst

41 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“IJhorst is prachtig gelegen aan het Reestdal, omringd door groen. Maar zijn onze woningen ook zo groen? Er liggen al best veel zonnepanelen op de daken. Toch denken wij, Jan Vos, Arend Muller, René Oomkens, Herman Wolting, Bert de Weerd, Diny Mateboer en Jeroen de Boer, dat er nog veel energiewinst te halen is. Daar willen we met zo veel mogelijk dorpsgenoten de schouders onder zetten. Doe je mee?”

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?