Hoogkamp, Arnhem

“Alle beetjes helpen om van de fossiele brandstoffen af te komen”

Meld je ook aan

Hoogkamp

34 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Hoogkamp is een gezellig, rustige wijk met veel groen. Maar onze energielabels zijn overwegend rood en oranje, ofwel vrij vertaald: onze huizen vreten energie. Wij, Mieke Hegge, Paul Vlaar, Herman Velvis, Bouke Geuzebroek en Karolien de Bruine, willen daar iets aan te doen. Het liefst samen met zo veel mogelijk buurtgenoten. Alle beetjes helpen om van de fossiele brandstoffen af te komen. En het is ook nog goed voor je portemonnee en het comfort in huis. Doe je mee?

Onze actie

  • Energiestekkers te leen

Wijkvlogger legt wandeling met de warmtecamera vast

In februari is een grote groep wijkbewoners de huizen in de Hoogkamp langs gegaan met de warmtecamera. Deze camera legt met duidelijke plaatjes de energielekken van woningen genadeloos vast. Tijdens de wandeling bleek al snel dat die leuke jaren dertig woningen ook op een koude winterdag nog een heel behoorlijke uitstraling hebben. Als je de vorm van een radiator door de gevel heen ziet of de contouren van de ventilatiestroken en raampartijen dan weet je één ding: hier is werk aan de winkel. Wijkvlogger Matthijs Spijker heeft de wandelingen met de warmtecamera op professionele wijze wereldkundig gemaakt.

Bekijk de film
Buurkracht filmpje hoogkamp

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?