Hingen, Echt

“Hoe meer huishoudens energiebesparende maatregelen nemen, hoe beter”

Meld je ook aan

Hingen

5 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“In Hingen doen we al veel samen: van voetballen tot muziekmaken en van biljarten tot carnaval vieren. We komen elkaar tegen op straat, in café ’t Hingen en op het sportveld. Waarom zouden we dan niet ook samen energie besparen? Dan kunnen we gebruikmaken van elkaars kennis over bijvoorbeeld techniek en subsidieregelingen. Gezellig, en het levert ook nog veel op. Wij, Fred Scheres en Riekie Paas-Weber willen daar met het hele dorp werk van maken. Doe je mee?”

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?