Heeten rondom Herfkensstraat, Heeten

“Twintig procent van de huizen minimaal één energielabel omhoog”

Meld je ook aan

Heeten rondom Herfkensstraat

6 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Heeten is een energiek, levendig en vitaal dorp. Met hart voor het milieu. Dat blijkt bijvoorbeeld uit de enthousiaste deelname aan onze acties voor zonnepanelen en slimme thermostaten. In 2017 willen we ons samen met dorpsgenoten richten op isolatie onder andere in de omgeving rondom de Herfkensstraat. En wij zijn Jan Oostewechel, Loeck Tomassen, Janet Besten en Jan Schonenberg van Energiek Heeten. Wij willen het hele dorp verduurzamen. Op de hoogte blijven van onze acties en activiteiten? Maak hier dan (vrijblijvend) een account aan.

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.
https://buurkracht.nl/nieuws/test-je-sluipverbruik

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?