Op de hoogte blijven van de acties van jouw buurtgenoten? Meld je aan. Het is simpel, gratis en vrijblijvend.

163 buren

doen mee!

8.135 euro

per jaar bespaard

4 huishoudens

gecompenseerd voor hun CO2 uitstoot

40.677 kWh stroom

per jaar bespaard

163 buren

doen mee!

8.135 euro

per jaar bespaard

Berichten uit de buurt

Bekijk alle berichten

Buurtbegeleider Ate

Beste buurtgenoten,
Ondanks dat het buurtteam in Heesch-Noord niet meer actief is, zal de buurtpagina gewoon online blijven. Iedereen die gebruik maakt van de buurtpagina i.c.m. de slimme meter kan gewoon zijn of haar verbruik in blijven zien. Voor vragen kunnen jullie mij bereiken!
Vriendelijke groet,
Buurtbegeleider Gert Wagenvoort

Marja Theelen

Beste buurtgenoten
Ondanks de inzet van ons allen is het niet gelukt om met elkaar bewust met energie om te blijven gaan.
Aangezien de afgelopen jaren duidelijk is geworden dat de buurt Heesch Noord te groot is en te weinig cohesie aanwezig is om acties te organiseren hebben we besloten om Buurkracht Heesch-Noord op te heffen en onze werkzaamheden die daarmee verband houden te stoppen.
Dat wil niet zeggen dat er in de buurt geen goede milieuvriendelijke investeringen worden gedaan. Er liggen erg veel panelen en er is ook veel aan isolatie gedaan. Er was hierbij echter geen sprake van samenwerking en afstemmen op elkaar. Ook de vergelijking tussen de verschillende woningen was moeilijk omdat er niet veel deelnemers waren met dezelfde woning. De meeste waren verbouwde boerderijen of alleenstaande woningen.
Namens Peter, Huub en Antoon allen bedankt voor de inzet en samenwerking. Het doek valt voor Buurkracht Heesch Noord, deze site zal opgeheven worden.
Met vriendelijke groeten Marja Theelen

Buurkracht web heesch noord2
"Samen energie besparen"
Jullie buurtteamLees meer over ons