Hassinkbrink, Haaksbergen

“De wijk een beetje duurzamer maken, dat is ons doel”

Meld je ook aan

Hassinkbrink

3 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

“Hassinkbrink is een gezellige wijk met veel groen. Het zou mooi zijn als we daar met z’n allen ook werk gaan maken van energie besparen. Dat begint met gedrag: gewoon wat bewuster omgaan met gas en licht kan al veel opleveren. Voor het milieu én de portemonnee. Wij, Frans Botterhuis, Reinier Wender en Han van Hagen, willen daar in onze buurt de schouders onder zetten. En samen met buurtgenoten acties opzetten om Hassinkbrink een beetje duurzamer te maken. Blijf op de hoogte van onze activiteiten en meld je vrijblijvend aan.”

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?