Hart van Keent, Weert

“Met elkaar energie besparen en werken aan saamhorigheid gaan hand in hand”

Meld je ook aan

Hart van Keent

5 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Onze buurt verjongt en veel nieuwe bewoners slaan aan het verbouwen. Waarom dan niet meteen ook verduurzamen? In onze huizen uit 1958 tot 1970 is nog veel energiewinst te halen. En niet alleen voor nieuwe bewoners. Wij, Lauran van den Bogaart, Bas en Marion Hessing, Miriam Frenken en Corina van den Bogaart willen daar samen met buurtgenoten werk van maken. En meteen het grasveld in de wijk omtoveren tot centrale ontmoetingsplek voor jong en oud. Zodat we niet alleen een lagere CO2-uitstoot, een lagere energierekening en meer comfort krijgen, maar elkaar ook beter weten te vinden. Doe je mee?

Vertel ons wat jouw wensen zijn!

Wij willen graag aan de slag om bijvoorbeeld samen zonnenpanelen te kopen en te kijken wat we kunnen doen om van de speeltuin een centrale ontmoetingsplek te maken. Maar wat wil jij? Laat het ons weten en vul de vragenlijst in.

Vragenlijst
Buurkracht buurkracht hart van keent

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?