Op de hoogte blijven van de acties van jouw buurtgenoten? Meld je aan. Het is simpel, gratis en vrijblijvend.

64 buren

doen mee!

15.449 euro

per jaar bespaard

10 huishoudens

gecompenseerd voor hun CO2 uitstoot

77.244 kWh stroom

per jaar bespaard

64 buren

doen mee!

Berichten uit de buurt

Bekijk alle berichten

Marrit Dijkstra

Twee weken geleden ben ik opgebeld door 365zon voor de eerste afspraak, had ik veel zin in! Gelijk gebeld met Woonbedrijf omdat ik het infopakket nog niet had ontvangen. Dag erna kreeg ik bericht van 365zon dat Woonbedrijf hen had gebeld over dat ik informatie wilde, vriendelijke meneer van 365zon zou dat wel regelen en woonbedrijf terug bellen. Zojuist weer teruggebeld door de meneer, hij moet de afspraak anuleren want mijn straat (Jongemastate) gaat niet meedoen aan het project! Ik had begrepen dat alle witte huizen uit het vijverkwartier mee gaan doen en hoezo hebben ze me dan in eerste instantie wel gebeld voor een afspraak? Heel vreemd allemaal. Ik hoop toch echt dat het hele project wel doorgaat en geen wassen neus blijkt.

Peter Lathouwers

Wij zijn erg enthousiast gemaakt over de zonne panelen op ons dak.
Vandaag is de monteur geweest van 365 zon . Om te bespreken hoeveel zonnepanelen het beste op ons dak geplaatst kunnen worden.
Echter: Het bovenste dakvlak kan niet worden meegenomen. Wat wel eerste instantie de bedoeling was. Voor ons is het dus niet interessant. Verkeerde inschatting van de woningbouw. De verdeling van de kosten 65 % voor de bewoner en 35 % voor de huurder was ook een wassen neus. Kortom zonde van alle energie die er tot nu toe is in gestoken.
Gr. Peter Lathouwers
Allersma 99 Eindhoven.
0651546456

Buurkracht web
“Heel Hanevoet-Vijverkwartier energieneutraal in 2020: we kunnen een heel eind komen”
Jullie buurtteamLees meer over ons