Groeningen

"Groot in saamhorigheid"

Meld je ook aan

Groeningen

34 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Groeningen wonen niet meer dan 425 mensen, onder wie opmerkelijk veel jongeren en kinderen. Hoe klein ons dorp ook is, het is groot in saamhorigheid. Een prachtige basis om ook samen energie te gaan besparen. Wij, Moniek Drost-Theunissen, Rianne Jans, Tonny School, Maike Ebben-Thijssen, Diny van Dijk en Jill Hartjes van de Dorpsraad Groeningen trekken de kar. Dat is goed voor de toekomst van onze planeet én voor de portemonnee. 

Lees meer in onze flyer.

Onze 2 acties

  • Informatieavond spouwmuurisolatie
  • Informatieavond zonnepanelen

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?