Grobbendonck, Goirle

"Op naar minder verspilling in Grobbendonck"

Meld je ook aan

Grobbendonck

87 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Grobbendonck is een leuke wijk waar steeds meer jonge gezinnen naartoe trekken. Wij. Beitske Schoof, Bart Wolfs, Astrid van Amelsvoort en Paul Strijbos, zijn anderhalf geleden gestart in onze buurt met samen energie besparen. En met succes. Maar het kan altijd meer. Doe je mee? Woon je niet in Grobbendonck, maar wil je wel energie besparen in jouw buurt. Neem gerust contact met één van ons op. We vertellen je er graag over.

Lees hier meer over in onze flyer.

 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  m3 per jaar aan aardgas bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?