Gotenpark, Tilburg

“Laten we met z’n allen de schouders onder verduurzaming zetten”

Meld je ook aan
Kom 04 augustus 2017 naar de buurtbijeenkomst
Naar uitnodiging

Gotenpark

18 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In Gotenpark zijn bewoners sterk met de buurt en elkaar verbonden. We zorgen samen voor het park, voor het kunstwerk en hebben het gezellig met elkaar. Wij, Marijke Quint, Marian Franken, Kees Hendriks en Jeroen Oosterling, willen die saamhorigheid nu ook inzetten om samen de schouders onder energie besparen en andere vormen van verduurzaming te zetten. Doe je mee?

Onze 2 acties

  • Gotenparkborrel
  • Inzicht in de woningscans

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?