Germenzeel, Uden

“Maximale duurzaamheid voor de buurt en maximaal rendement voor bewoners”

Meld je ook aan

Germenzeel

36 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

De bewoners van Germenzeel zijn heel gemengd. Van nieuwkomers tot Udenaren die er al 42 jaar wonen, van alleenstaande ouderen tot jonge gezinnen en van Armeniërs tot Nederlanders en Irakezen. Onze huizen zijn allemaal hetzelfde. Op het gebied van energiebesparing hebben we dan ook heel vergelijkbare mogelijkheden. Daar willen wij, Cees Bos en Robert Nahon, graag samen met buurtgenoten werk van maken. Te beginnen met zonnepanelen voor heel Germenzeel. Doe je met ons mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?