Gezond en Gelukkig Genderdal, Eindhoven

"Laten we samen energie besparen ook aangrijpen om elkaar te leren kennen"

Meld je ook aan

Gezond en Gelukkig Genderdal

2 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Samen met mijn vrouw Marja had ik, Ben Nas, een droom voor onze buurt: een gezond en gelukkig Genderdal. Ik ga nu zonder haar verder om onze droom te verwezenlijken. Dat wil ik graag samen met de buurt doen. Door samen met buurtgenoten acties en activiteiten te organiseren die ons helpen om energie en geld te besparen. Alle hulp is welkom en ideeën natuurlijk ook. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Opmerkelijk inzichten verbruiksgrafiek

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?