Folsgeare, Folsgare

"Eerst inzicht in ons verbruik en dan zo veel mogelijk energie besparen én zelf opwekken."

Meld je ook aan

Folsgeare

11 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

In ons gezellige ‘Smurfendorp’ doen we al veel samen. Van sporten tot feest vieren en de gezamenlijke plantenbakken bijhouden. We klussen met elkaar en zorgen een beetje voor elkaar. Wij, Mario Grims, Bauke Posthuma en Hans-Erik Iken, vinden dat samen energie besparen en opwekken goed in dat rijtje past. Wij maken er werk van om daar zo veel mogeljk dorpsgenoten bij te betrekken. En zo samen onze CO2-uitstoot te verminderen, geld te besparen en comfort in huis te winnen. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. Wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan. Ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht stripjeachterop

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?