Fatima, Tilburg

"Samen besparen geeft energie"

Meld je ook aan

Fatima

90 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Ruim 50 huishoudens in Fatima lieten inmiddels een energieadvies opstellen via de gemeentelijke subsidieregeling Samen Geeft Energie. Ondanks dat vele buurtgenoten maatregelen hebben genomen is het gemiddelde energielabel in Fatima nog altijd een F. Daar willen we iets aan doen. Alle buurtgenoten die iets hebben met het besparen, duurzaam opwekken en/of efficiënt energieverbruik willen we graag bereiken met onze acties. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Onze 3 acties

 • Collectieve inkoop Dakpannen en Dakisolatie
 • Collectieve inkoop Gevelisolatie (met interne voorzetwanden)
 • Collectieve inkoop Vloerisolatie
 • 0
  ,-
  euro per jaar bespaard
 • 0
  kWh per jaar aan stroom bespaard
 • 0
  huishoudens per jaar gecompenseerd voor hun CO2-uitstoot

Paul heeft al zonnepanelen van 100%ZON op zijn dak en is erg enthousiast

In onze buurt Fatima is begin juli een zonnepanelenactie gestart. Buurtgenoot Paul van Gurp liep op de troepen vooruit. Tien maanden geleden liet hij zijn dak al volleggen en daar heeft hij geen minuut spijt van gehad. “Aan geld op de bank heb je niets, nu levert het tenminste iets op!” Je kunt nu nog profiteren van de zonnepanelenactie. Doe je mee?

Lees het hele interview met Paul
Buurkracht paul web

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?