Drongelen

“Energie besparen leeft in het dorp; laten we er samen zo veel mogelijk uithalen”

Meld je ook aan

Drongelen

2 buurtbewoners doen al mee, jij ook?

Ons langgerekte dorp ligt mooi aan de Belgische Maas, omringd door weilanden en vlak bij de Biesbosch en de Efteling. Het is prettig wonen in Drongelen. Wij, Marianne Treffers, Fabien van Dijk, Kees Verburg, Monique van den Heuvel, Jeroen van der Werff en Wilhelm Treffers, willen dat nóg aangenamer maken door flink energie te gaan besparen. Met z’n allen. Dat scheelt in de maandelijkse lasten en zorgt nog voor meer comfort in huis ook. Doe je mee?

 

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?