Dongen Centrum, Dongen

“Samen aan de slag met zonnepanelen, en dan verder”

Meld je ook aan

Dongen Centrum

1 buurtbewoner doet al mee, jij ook?

In ons gezellige centrum vind je een ratjetoe aan huizen. Oud. Nieuw. Groot. Klein. Vrijstaand of twee onder één kap. Een ding hebben ze gemeen: er valt nog veel energiewinst te halen, onder andere met isolatie en zonnepanelen. Laten we daar samen werk van maken. Wij, Haye Tigchelaar, Piet Loonen, Wim den Boer en Hans Notenboom nemen het voortouw. We beginnen met een zonnepanelenactie. Doe je mee?

Elke week een ijsje verdienen?

Door tijdens je vakantie alle opladers en stekkers uit het stopcontact te halen bespaar je al snel een paar euro per week. Maar wat is dat nu eigenlijk sluipverbruik en wat kun je er tegen doen? We hebben het voor je op een rijtje gezet. En wil je weten wat jouw sluipverbruik is? Log dan in of meld je aan, en ga naar Mijn woning en Energieverbruik en bekijk jouw nachtverbruik op je grafiek.

Bekijk de tips
Buurkracht vakantiekaart

Kan ik meedoen met Buurkracht?

Kijk hier of jouw buurt al meedoet of meld je aan bij je buurt.
Javascript uitgeschakeld

Om Buurkracht.nl te bekijken moet JavaScript ingeschakeld zijn. Het lijkt er echter op dat JavaScript is uitgeschakeld of niet wordt ondersteund door je browser. Schakel je JavaScript in door je browseropties aan te passen en het opnieuw te proberen.

Hoe tevreden bent u met deze pagina?

Bedankt!

Uw feedback is met succes verstuurd.

Feedback?